Připravte se na budoucnost: Chytré řízení budovy pro školy 

Připravte se na povinnost měřit koncentraci CO2 ve školách a přejděte na moderní řešení s Iotor. Naše platforma SARAhub vám přinese výhody, které nejenom snižují náklady na energie, ale také zlepšují podmínky pro studium a práci. Seznamte se s výhodami, které naše řešení přináší: 

Vytápění pod kontrolou

S chytrými termohlavicemi, které lze řídit na dálku, budete mít vytápění vždy pod kontrolou. Termohlavice komunikují s platformou SARAhub po radiové síti, což eliminuje potřebu drahé kabelové infrastruktury. Díky nízkoenergetickému designu vydrží na výměnné baterie až 7 let. Nastavte si požadované teploty pro různé režimy provozu a užijte si pohodlí bez obav z nechtěné manipulace. Termohlavice také automaticky detekují otevřená okna a samy se uzavřou, čímž šetří energii. 

Měření koncentrace CO2  

Každá třída může být vybavena zařízením pro měření koncentrace CO2, teploty a vlhkosti. Tato data jsou odesílána do aplikace SARAhub, kde je lze dlouhodobě vyhodnocovat a reagovat na ně. Například dostávat notifikace při překročení určité hodnoty CO2. LED semafor na zařízení okamžitě informuje přítomné o aktuální úrovni CO2. Zařízení je napájeno výměnnými bateriemi a využívá radiovou síť, což zajišťuje dlouhou životnost a bezproblémový provoz bez nutnosti složité infrastruktury. 

Energie pod kontrolou 

Sledování spotřeby energií (elektřina, voda, plyn, teplo) je s naší platformou snadné. Díky zařízením pro odečet měřidel nebo napojení na data z portálů distributorů budete mít všechny informace o spotřebě přehledně v aplikaci SARAhub. To umožňuje dlouhodobé vyhodnocování dat a hledání úspor. Nastavte si upozornění na nestandardní spotřebu a mějte vše pod kontrolou, včetně detekce úniku vody. 

Platforma SARAhub je snadno rozšiřitelná i o další problematiky z našeho portfolia. Šetříme váš čas a peníze. 

Platforma SARAhub: Chytré řešení na míru

S platformou SARAhub získáte jedinečný náhled, který centralizuje všechna data na jedno místo. Šetříme váš čas a peníze díky vzdálenému monitoringu a automatizovaným procesům. Naše řešení je libovolně rozšiřitelné a přizpůsobitelné vašim specifickým potřebám. 

Náš odborný team všechno nastaví, vysvětlí a bude vám po ruce kdykoliv pro konzultaci. 

Přejděte na chytré řízení budovy s Iotor a získejte náskok před povinnostmi měření CO2. Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte, jak může Iotor pomoci vaší škole. 

Využijte více co už máte!

12 + 14 =

Zavolejte nám

+420 770 314 802

Napište nám

adriana.kubikova@iotor.io

Sledujte nás